Ontdek MKB Circular Workspace!

Bij ons komen duurzaamheid, getalenteerde studenten en ondernemers samen en werken wij aan een circulaire revolutie in Nederland. Wij geloven in de kracht van samenwerken en kennisdelen. Zo verbinden wij MKB-ondernemers met mbo-, hbo- en wo-studenten om samen de circulaire vraagstukken te onderzoeken en aan te pakken.
Samen kunnen we een circulaire toekomst creëren, waarin zowel student als bedrijf en milieu bloeien. Laten we samenwerken aan een duurzaam en veerkrachtig Nederland!

Wie zijn de drijvende krachten van de Circular Workspace?

Joost Reimert - Mede-oprichter & projectleider
“MKB Circular Workspace is opgezet in 2022 met financiers en kennisinstellingen, om het MKB en Nederland naar een circulaire economie te brengen in 2050. Ik zorg dat de belangen en doelstellingen van alle partijen op elkaar zijn afgestemd en houdt de vaart in de projecten. Alle partijen goed te laten samenwerken aan dit mooie doel maakt dit project echt gaaf om dagelijks aan te werken!!”

Ellen Spithoven - Mede-oprichter & MKB accountmanager & selectie
“Ik leid en motiveer het salesteam, zodat de kwalitatieve challenges gematcht worden in het onderwijs. Voor een optimale samenwerking is het daarbij van belang om echt goed te luisteren naar de MKB-er, de docenten en het team, zodat vraag en aanbod goed op elkaar aansluiten."

Martijn Dorhout Mees - MKB Accountmanager
“Ik houd direct contact met de ondernemers. Mijn doel is hen zoveel mogelijk te ondersteunen bij hun groei en hen te helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen op het gebied van circulariteit. Ik ben zelf ondernemer en kan mij daardoor goed inleven in hun situatie. Dit helpt mij om relevante vragen te stellen en samen tot concrete resultaten te komen.”

Darina Huinck - coördinator onderwijs Hogeschool van Amsterdam
“Vanuit de HvA koppel ik de vraagstukken aan onze student trajecten. Het experimenteren met samenwerking tussen onderwijs en praktijk geeft mij energie, om samen te leren hoe circulair worden werkt. Dat is belangrijk voor ondernemers én onze studenten die de (circulaire) toekomst gaan vormgeven.”

Heb jij vragen over je onderneming op het gebied van circulariteit en circulaire ondernemingen? Heb jij studenten die staan te popelen om in de praktijk vraagstukken op te lossen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de vraagstukken te verhelderen!

Vorige
Vorige

De achtergrond van de Circular Workspace met mede-oprichter Joost Reimert